Υποδήματα Κουρουνιώτης

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ – Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε γνωρίζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών, χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την γνώση των δημιουργών της έκανε τα ποιοτικά υποδήματα Κουρουνιώτης, προσιτά σε όλους.

Με έδρα το Ναύπλιο εδώ και δυο δεκαετίες, τα υποδήματα Κουρουνιώτης κατάφεραν να γίνουν συνώνυμο της ποιότητας και η εταιρεία μας να εδραιωθεί στην τοπική κοινωνία. Η εμπιστοσύνη του κόσμου μας ώθησε να επεκταθούμε, ανοίγοντας νέο υποκατάστημα με υποδήματα Κουρουνιώτης στην πόλη της Τρίπολης.

Τα Υποδήματα Κουρουνιώτης αποτελούν οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς. Έτσι, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως είναι στο αίμα μας πλέον να ανακαλύπτουμε και να προσφέρουμε υποδήματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ακολουθώντας τα trends της εποχής.

Η μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία παπούτσια, ανδρικά παπούτσια και παιδικά, αλλά και η αφοσίωσή μας στην άνεση και την ποιότητα μας ξεχώρισαν από τον ανταγωνισμό όλα αυτά τα χρόνια.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ – ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ

Συνεχίζοντας με την ίδια φιλοσοφία και την ίδια όρεξη, με τα υποδήματα Κουρουνιώτης θέλουμε να καλύψουμε τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε ηλικίας και φύλου σε ό,τι αφορά την υπόδηση.

Φροντίζουμε για εσάς και φέρνουμε στην πόρτα σας συνεχώς καινούργια brands από χώρες με παράδοση στη κατασκευή υποδημάτων όπως Ίταλία , Ισπανία , Πορτογαλία , Βραζιλία κ.α. αλλά και ένα μεγάλο ποσοστό από Ελληνικές Βιομηχανίες-Βιοτεχνίες στηρίζοντας παράλληλα την οικονομία της χώρας.

ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

Με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο, ευελπιστούμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση και στην προσωπική επαφή με τον πελάτη στοχεύοντας σε μια ευχάριστη εμπειρία για εκείνον, προσφέροντας πάντα καλά και ποιοτικά παπούτσια, γυναικείες σαγιονάρες, ανδρικές και διάφορα αξεσουάρ!

Πλέον μπορείτε να μας βρείτε και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.kourouniotis-shoes.gr για ένα αξέχαστο ταξίδι αγορών!