Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

H “ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ Ο.Ε.” παρέχει στον πελάτη α) τη δυνατότητα να παραλάβει ο ίδιος τα προϊόντα που παρήγγειλε από τις διευθύνσεις των καταστημάτων της Εταιρείας, καθώς και β) τη δυνατότητα αποστολής της καταχωρημένης παραγγελίας σε αυτόν με χρήση συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφοράς στον χώρο της επιλογής του.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Με την επιλογή παραλαβής των προϊόντων από τα κατάστημα της Εταιρείας μας, ήτοι α) στο Ναύπλιο Αργολίδας, οδός Άργους, αριθμ. 38-40, T.K. 21100, τηλ. 27520-96333, και β) στην Τρίπολη Αρκαδίας, οδός Δημητρίου Νεομάρτυρος, αριθμ. 5, Τ.Κ. 22100 και με τηλ.: 27102-25104. Η επιλογή του καταστήματος και η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από τον πελάτη και η πληρωμή με μετρητά ή κάρτα γίνεται στο ταμείο της του καταστήματος της εταιρείας, την ώρα της παραλαβής των προϊόντων ενώ ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής, ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Σε περίπτωση επιλογής παραλαβής της παραγγελίας από κατάστημα της Εταιρείας, ο πελάτης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη αυτής τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) καθώς θα πρέπει να προσέλθει για την  παραλαβή αυτής εντός 10 ημερών, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων μας, αλλιώς η παραγγελία αυτομάτως θα ακυρώνεται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER Ή ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Κάθε παραγγελία, ανάλογα το επιλεγμένο είδος, τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και την γεωγραφική θέση του πελάτη μπορεί να αποστέλλονται προς αυτόν είτε από το κατάστημα της εταιρείας στο Ναύπλιο είτε από το κατάστημα της εταιρείας στην Τρίπολη. Κάθε καταχωρημένη παραγγελία θα διατίθεται προς αποστολή στον χώρο επιλογής του πελάτη μετά από το σχετικό έλεγχο ποιότητας και διαθεσιμότητας των προϊόντων.

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο χρόνος και το κόστος αποστολής εκάστοτε παραγγελίας, προκύπτει βάσει του συνολικού βάρους του δέματος καθώς και του προορισμού αποστολής.

Κάθε παραγγελία με συνολικό κόστος κάτω των 49 € θα παραδίδεται εντός 48 ωρών από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας και με κόστος αποστολής το ποσό των τριών ευρώ (3 €) δίχως περιορισμό βάρους δέματος.

Κάθε παραγγελία με συνολικό κόστος από 49 € και άνω θα παραδίδεται εντός 48 ωρών από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας χωρίς επιβάρυνση κόστους αποστολής (ΔΩΡΕΑΝ) δίχως περιορισμό βάρους δέματος.

Αποστολές προς Δυσπρόσιτες Περιοχές

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται προς παράδοση προς Δυσπρόσιτες Περιοχές θα παραδίδονται στον πελάτη σε χρονικό διάστημα από τρεις έως πέντε (3-5) εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Οι παραγγελίες με συνολικό κόστος κάτω των 49 € θα επιβαρύνονται με το ποσό των τριών ευρώ (3 €) ως κόστος αποστολής, δίχως περιορισμό βάρους δέματος, ενώ οι παραγγελίες με συνολικό κόστος άνω των 49 € θα αποστέλλονται Δωρεάν. Αναλόγως των συνθηκών ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθεί.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η παράδοση των αποστολών που πραγματοποιούνται από την εταιρεία ταχυμεταφορών τελούνται από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, στη διεύθυνση που αναγράφει ο πελάτης στη φόρμα καταχώρησης της παραγγελίας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, παρακαλούνται οι πελάτες να μας ενημερώνουν ενδελεχώς σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, όνομα στο κουδούνι κ.λ.π.) όπου αυτό είναι απαραίτητο.

**Για τις αποστολές με επιλογή courier που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδος, συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX.

***Σε περίπτωση όπου έχει επιλεγεί ως τρόπος καταβολής της πληρωμής της αξίας των αγορασθέντων προϊόντων η “τραπεζική κατάθεση”, η αποστολή θα πραγματοποιείται εντός  δύο (2) έως και πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσης μας περί της κατάθεσης του ποσού. Σε περίπτωση έλλειψης διαθεσιμότητας του προϊόντος και/ή αντικατάστασής του με άλλο, όπως και/ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, πάντοτε κατόπιν άμεσης ενημέρωσης του πελάτη, οι ημέρες αποστολής ενδέχεται να αυξηθούν, από  δύο (2) έως και δέκα (10) εργάσιμες ημέρες. Σημειώνεται ότι, εάν εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών δεν υπάρχει σχετική με την πληρωμή ενημέρωση από τον πελάτη η παραγγελία αυτόματα θα ακυρώνεται και θα αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail ακύρωσης.

Κατόπιν, ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), για τον ακριβή χρόνο παράδοσης της παραγγελίας του.

ΣΦΑΛΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Δικαίωμα ενημέρωσης της εταιρείας από τον πελάτη, σε περίπτωση που εκ λάθους παραλάβει λανθασμένο ή διαφορετικό προϊόν. Κάθε μέλος/πελάτης του www.kourouniotis-shoes.gr που θα διαπιστώσει ότι δεν έχει παραλάβει το αντικείμενο που παρήγγειλε, αλλά κάποιο άλλο εκ λάθους, έχει το δικαίωμα-υποχρέωση να ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας εντός  τριών (3) εργάσιμων ημερών είτε μέσω τηλεφώνου στο τηλ. 27520-96333, είτε μέσω email στο info@kourouniotis-shoes.gr. Ακολούθως, η εταιρεία διατηρεί την υποχρέωση, σε περίπτωση που υπάρξει εμπρόθεσμη σχετική ενημέρωση από τον πελάτη, να ζητήσει την επιστροφή του λανθασμένα αποσταλέντος προϊόντος και να φροντίσει για την αντικατάστασή και εκ νέου αποστολή του δέματος, χωρίς επιβάρυνση του πελάτη. Ο πελάτης, επιπλέον, κατέχει το δικαίωμα ακύρωσης της πώλησης, σε περίπτωση όπου η αντικατάσταση και αποστολή του προϊόντος δεν πραγματοποιηθεί εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που η εταιρεία έλαβε το προϊόν.