Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για  την καλύτερη εξυπηρέτησή του χρήστη/επισκέπτη/πελάτη υπάρχουν οι εξής διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής:

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής, Χρεωστικής και Προπληρωμένης Κάρτας

Γίνεται δεκτή η πληρωμή μέσω κάρτας Visa, Mastercard και Maestro όλων των τραπεζών. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με τη χρήση πιστωτικών καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας Eurobank προκειμένου να διαφυλάσσεται η ασφάλεια των συναλλαγών.

Πληρωμή με Μετρητά ή Κάρτα στα καταστήματα της Εταιρείας μας

Δυνατότητα πληρωμής με μετρητά ή κάρτα στα καταστήματα της εταιρείας “ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ Ο.Ε.”, ήτοι α) στο Ναύπλιο Αργολίδας, οδός Άργους, αριθμ. 38-40, T.K. 21100, τηλ. 27520-96333, και β) στην Τρίπολη Αρκαδίας, οδός Δημητρίου Νεομάρτυρος, αριθμ. 5, Τ.Κ. 22100 και με τηλ.: 27102-25104. Η επιλογή του καταστήματος και η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από τον πελάτη και η πληρωμή με μετρητά ή κάρτα γίνεται στο ταμείο της του καταστήματος της εταιρείας, την ώρα της παραλαβής των προϊόντων.

Πληρωμή με Αντικαταβολή (μόνο εντός Ελλάδας)

Δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή για αγορές αξίας έως 500 €. Τα προϊόντα θα αποστέλλονται με χρήση υπηρεσίας ταχυμεταφοράς και η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται με μετρητά κατά την ώρα της παραλαβής των προϊόντων. Σε περίπτωση όπου η αξία της συνολικής παραγγελίας που καταχωρείται δεν ξεπερνά τα 49 €, η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή κοστολογείται με επιπλέον 2 € στη συνολική αξία της παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την καταχώρηση μιας παραγγελίας, η “ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ Ο.Ε.” διατηρεί το δικαίωμα σε ειδικά εξαιρετικές περιπτώσεις (π.χ. αποστολή σε δυσπρόσιτη περιοχή, εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες κ.α.) και μετά από άμεση επικοινωνία με τον πελάτη μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) να μην αποδεχθεί την πληρωμή με αντικαταβολή αλλά να ζητήσει την πληρωμή με τραπεζική κάρτα ή την κατάθεση του κόστους της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό, ανεξαρτήτως ποσού.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Παρέχεται η δυνατότητα να γίνει κατάθεση του χρηματικού ποσού, στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρείας, σε διάφορες τράπεζες, μετά από προηγούμενη συνεννόηση για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος, σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποιείται η παραγγελία. Στην αιτιολογία της κατάθεσης των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη και ο κωδικός της παραγγελίας  έτσι ώστε να εντοπίσουμε εύκολα την πληρωμή και να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία. Η παραγγελία θα πρέπει να είναι εξοφλημένη στο σύνολο της μαζί με ότι έξοδα προκύπτουν από τραπεζικές κρατήσεις.

Εάν εντός 3 εργάσιμων ημερών δεν υπάρχει σχετική με την πληρωμή ενημέρωση μέσω email στο info@kourouniotis-shoes.gr, από τον πελάτη όπου θα αποστέλλεται το αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής, η παραγγελία αυτόματα θα ακυρώνεται και θα αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail ακύρωσης.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
ΟΝΟΜΑ : ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ Ο.Ε.
ΙΒΑΝ : GR92 0260 0970 0004 2020 0748 055

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΟΝΟΜΑ : ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ Ο.Ε.
ΙΒΑΝ : GR07 0172 5180 0055 1809 0444 619

Πληρωμή μέσω PayPal

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ασφαλής πλατφόρμας Paypal, για να εξοφληθεί η παραγγελία του χρήστη/πελάτη και να γίνει πληρωμή είτε με την πιστωτική του κάρτα είτε με το λογαριασμό του στο PayPal. Όταν ολοκληρώνεται η διαδικασία παραγγελίας ο χρήστης επιλέγει από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω PayPal και οδηγείται σε on-line ασφαλές σύστημα συναλλαγών PayPal. Η χρήση και διαδικασία πληρωμής μέσω της πλατφόρμας της PayPal είναι πλήρως κατανοητή και αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται πάρα πολύ γρήγορα. Επιπλέον, δίδεται η δυνατότητα να γίνει κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό PayPal της Εταιρείας info@kourouniotis-shoes.gr, παρέχοντας στην εταιρεία αντίστοιχη ενημέρωση, όπως γίνεται κατά τη διαδικασία πληρωμής σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η “ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ Ο.Ε.” δεν διατηρεί ούτε αποθηκεύει καμία προσωπική πληροφορία στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kourouniotisshoes.gr σχετικά με τις τραπεζικές συναλλαγές. Όλα τα τραπεζικά στοιχεία των πελατών τα οποία ενδεχομένως ζητούνται κατά την διαδικασία πληρωμής διαχειρίζονται από τον πάροχο τραπεζικών υπηρεσιών σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank και τηρούνται από μέρους μας μόνο για όσο είναι απαραίτητο για τη σχέση ή  την εκπλήρωση της εμπορικής συναλλαγής. Για οποιαδήποτε απορία, μπορεί κάθε χρήστης να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 27520-96333 ή στο email  info@kourouniotisshoes.gr.